Спагетті з рибою

12

Спагетті подаються з соусом із сардин і кедрових горішків.

Продукти
  • Спагетті — 320 г
  • Сардини свіжі — 8 тушок
  • Фенхель — 1 шт.
  • Горішки кедрові (смажені) — 2 ст. л.
  • Масло оливкове — 0,25 ч. л.
  • Часник — 3 зубки
  • Перець чилі сушений, розкришений — 1 ч. л.
  • Лимонна цедра — 0,5 ч. л.
  • Лимонний сік — 1 ст. л.
  • Петрушка свіжа (рублена) — 2 ст. л.
  • Сіль — за смаком
  • Перець чорний мелений — за смаком
Приготування

Як робити: Спагетті з рибою? Дуже просто читайте далі...

1. Сардини розібрати на філе, нарізати дрібними шматочками філе.

2. У великій сковороді розігріти 2 ст. ложки оливкової олії, викласти нарізаний пластинками часник і насипати крихти перець чилі, готувати, помішуючи, близько 1 хвилини.

3. Фенхель нарізати соломкою, додати в сковороду, готувати ще 4-5 хвилин.

4. Зменшити вогонь, додати в сковороду сардини, готувати 3-4 хвилини.

5. Тим часом відварити макарони до готовності, відповідно до інструкції на упаковці. Потім осушити і перекласти назад в каструлю.

6. У сковороду додати лимонну цедру, сік лимона, кедрові горішки і петрушку, посолити і поперчити за смаком, добре перемішати.

7. Викласти в сковороду спагетті і оливкове масло, перемішати.

Вгору