Спагетті з рибним соусом

8

Соус для цього блюда готується з анчоусів і тунця.

Продукти
  • Тунець, консервований шматочками — 150 г
  • Філе анчоусів — 120 г
  • Спагетті — 450 г
  • Олія оливкова — 1,25 склянки
  • Петрушка свіжа (рубана) — 1 пучок
  • Сметана — 1/3 склянки
  • Сіль — за смаком
  • Перець чорний мелений — за смаком
Приготування

Як робити: Спагетті з рибним соусом? Дуже просто читайте далі...

1. Спагеті відварити в підсоленій воді до готовності, відповідно до інструкції на упаковці. Готові спагетті осушити і перекласти назад в суху каструлю, додати вершкове масло, перемішати, накрити кришкою, щоб зберегти пасту теплою.

2. Тунця і філе анчоусів викласти в чашу кухонного процесора, додати оливкову олію і петрушку, добре подрібнити. Потім додати сметану і ще раз добре подрібнити, посолити і поперчити за смаком (фото 1).

3. Каструлю з тістом поставити на середній вогонь, розігріти спагетті протягом пари хвилин. Потім викласти в каструлю з пастою рибну суміш і добре перемішати. Подавати відразу ж.

Покрокове приготування

Шаг №1

Фото 1.

Вгору