Спагетті з овочами і м'ясом

11

Спагетті подаються з соусом з фаршу і заморожених овочів.

Продукти
  • Фарш яловичий або змішаний — 400 г
  • Помідори, консервовані без шкірки (рубані) — 450 г
  • Овочева суміш заморожена (морква, горох, квасоля, кукурудза і т. п.) — 350 г
  • Спагетті — 400 г
  • Олія оливкова — 2 ст. л.
  • Часник (дрібно рубаний) — 1 зубок
  • Бренді — 3 ст. л.
  • Петрушка свіжа (рубана) — 1 ст. л.
  • Сіль — за смаком
  • Перець чорний мелений — за смаком
  • Сир пармезан (подрібнений на тертці) (для сервірування)
Приготування

Як робити: Спагетті з овочами і м'ясом? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати спагетті з овочами і м'ясом:

1. У великий високій сковороді розігріти оливкову олію, викласти цибулю і часник, готувати, помішуючи, близько 5 хвилин.

2. Викласти в сковороду фарш, готувати, помішуючи, близько 5 хвилин, до коричневого кольору з усіх сторін.

3. У сковороду з фаршем додати бренді, готувати 5 хвилин. Потім ввести помідори, довести до кипіння, готувати, помішуючи, близько 10 хвилин.

4. Тим часом відварити макарони до готовності, відповідно до інструкції на упаковці. За 5 хвилин до готовності макарони, додати в каструлю заморожені овочі, а потім відкинути на друшляк спагетті разом з овочами. Дати воді стекти, а потім перекласти спагетті з овочами в сковороду з соусом, посолити і поперчити за смаком, добре перемішати. Посипати спагетті з овочами петрушкою.

5. Подавати спагетті з овочами, посипавши сиром.

Вгору