Спагетті з городньої капустою

8

Спагетті відмінно поєднуються із зеленню і капуста не виняток. Використовуючи макаронні вироби, виготовлені з борошна грубого помелу, корисні властивості і смакові якості страви перевершують своїх побратимів, зроблених з борошна вищого сорту.

Продукти
  • Капуста городня, кормова (порізана тонкими смужками) - 500 г
  • Бекон (порізаний невеликими смужками) - 120 г
  • Часник (порізаний тонкими пластинами) - 3 зубки
  • Сіль і чорний мелений перець
  • Курячий бульйон - 2 склянки
  • Спагеті з борошна грубого помелу - 500 г
  • Сир фонтіна (подрібнений) - 1/2 склянки
Приготування

Як робити: Спагетті з городньої капустою? Дуже просто читайте далі...

На середньому вогні у великій сковороді злегка підсмажити бекон, протягом 8-10 хвилин. Перекласти на паперовий рушник, щоб стік жир. У сковороду викласти часник, смажити, помішуючи, 2 хвилини. Викласти на сковороду половину капусти, смажити, помішуючи, 2 хвилини. Викласти решту капусту, посолити, поперчити і смажити близько 2 хвилин. Додати курячий бульйон і накрити. Тушкувати на мінімальному вогні 10 хвилин.

Тим часом відварити спагетті в підсоленій воді, згідно до інструкції на упаковці. Зарезервувати 1/2 склянки води, перш ніж злити всю рідину зі спагеті. Відкинути готові вироби на друшляк, дати воді повністю стекти. Перекласти спагетті назад в каструлю, в якій вони варилися. Висипати в ту ж каструлю тушковану капусту і сир. Посолити і поперчити при необхідності. Додати зарезервовану воду. Добре перемішати. Подавати з беконом.

Вгору