Спагетті з м'ясним соусом

11 4 15 хв. 60 хв.

Соус з м'яса, овочів, трав і томату відмінно гармонує з макаронними виробами.

Продукти
  • Фарш яловичий — 300 г Гриби печериці (різані на четвертинки) — 1 склянка
  • ріпчаста Цибуля (рубаний) — 1 шт
  • Часник (подрібнений) — 2 зубки
  • Морква (нарізана) — 1 шт.
  • Томатне пюре — 1,25 склянки
  • Орегано сушений (рубаний) — 1 ч. л.
  • Чебрець сушений (рубаний) — 0,5 ч. л.
  • Лавровий лист — 1 шт.
  • Бульйон яловичий — 1,25 склянки
  • Олія оливкова — 2 ст. л.
  • Перець чорний мелений — за смаком
  • *
  • Спагетті — 320 г
  • Сир пармезан (подрібнений стружкою) (за бажанням)
  • Чебрець (для прикраси)
Приготування

Як робити: Спагетті з м'ясним соусом? Дуже просто читайте далі...

1. Приготувати соус. У великій товстостінній сковороді розігріти оливкову олію, висипати нарізану цибулю, готувати під кришкою 5 хвилин.

2. Додати часник, моркву і гриби, готувати, помішуючи, приблизно 3 хвилини.

3. Додати до овочів трави і фарш, готувати, помішуючи, до коричневого кольору фаршу.

4. Залити вміст сковороди бульйоном і томатним пюре, посолити, поперчити, зменшити вогонь, готувати під кришкою 15-20 хвилин, до загусання соусу. Видалити лавровий лист.

5. Спагеті відварити в підсоленій воді до готовності, відповідно до інструкції на упаковці. Осушити спагетті і викласти в сковороду з соусом, перемішати.

6. Подавати спагетті з м'ясним соусом, посипавши сиром і чебрецем.

Вгору