Спагетті з часниковим маслом по-простому

6

Все гранично просто — часник обсмажується в оливковій олії і цим маслом заправляються спагетті. Відмінне вегетаріанське блюдо.

Продукти
  • Спагетті — 450 г
  • Олія оливкова — 0,5 склянки
  • Часник (дрібно рубаний) — 3 зубки
  • Петрушка свіжа (дрібно рубана) — 3 ст. л.
  • Сіль — за смаком
  • Перець чорний мелений — за смаком
Приготування

Як робити: Спагетті з часниковим маслом по-простому? Дуже просто читайте далі...

1. Спагеті відварити в підсоленій воді до готовності, відповідно до інструкції на упаковці.

2. Тим часом розігріти оливкову олію у великій сковороді, викласти рубаний часник і насипати дрібку солі, готувати на слабкому вогні, помішуючи, 3-4 хвилини до золотистого кольору, але не перетримати часник. Відразу ж зняти сковороду з плити.

3. Пасту осушити і перекласти на сервірувальну тарілку, полити часниковим маслом, посипати петрушкою, сіллю і перцем. Акуратно перемішати і можна подавати.

Вгору