Соус «Песто» з мигдалем і петрушкою

7

Цей варіант соусу «песто» готується традиційно з оливкової олії, часнику і сиру, але дорогі кедрові горішки замінюються більш доступним мигдалем, а петрушка — заміна базиліку.

Продукти
  • Петрушка свіжа (рубана) — 1 склянка
  • Часник (рубаний) — 2 зубки
  • Мигдаль (очищений від коричневої плівки) — 3 ст. л.
  • Олія оливкова — 0,5 склянки
  • Сир пармезан (подрібнений на тертці) — 0,5 склянки
  • Сіль — за смаком
  • Перець чорний мелений — за смаком
Приготування

Як робити: Соус «Песто» з мигдалем і петрушкою? Дуже просто читайте далі...

1. В чашу кухонного процесора скласти петрушку, часник і мигдаль, подрібнити.

2. Не вимикаючи мотора, ввести через отвір оливкова олія. Потім додати сир.

3. Спробувати соус на смак, поперчити і посолити.

Вгору