Соус з крабового м'яса

9

Подаю такий соус з крабового м'яса до пасти. Дуже смачно!

Продукти
  • Крабове мясо — 400 г
  • Олія оливкова екстра класу — 1/3 склянки
  • Перець чилі червоний (дрібно рубаний) — 1 шт
  • Часник (рубаний) — 2 зубки
  • Петрушка свіжа (рублена) — 3 ст. л.
  • Лимонний сік — 2 ст. л.
  • Лимонна цедра — 1 ч. л.
  • Сіль — за смаком
  • Перець чорний мелений — за смаком
Приготування

Як робити: Соус з крабового м'яса? Дуже просто читайте далі...

1. Крабове м'ясо порізати на дрібні шматочки. Відкласти в сторону.

2. У сковороді розігріти 2 ст. ложки оливкової олії, викласти чилі і часник, готувати, помішуючи, 30 секунд. Потім додати крабове м'ясо, петрушку, лимонний сік і цедру, готувати на слабкому вогні, помішуючи, близько 1 хвилини.

3. Додати в сковороду оливкове масло, посолити і поперчити соус за смаком.

Вгору