Соус гуакамоле з авокадо та гострого перцю

11

Мексиканське блюдо з авокадо. У цьому рецепті в соус гуакамоле-закуску додається гострий перець, цибулю, часник, помідори, зелень.

Продукти
  • Авокадо — 2 шт.
  • Лимон — 1 шт.
  • Помідори — 2 шт.
  • Перець гострий зелений — 0,5-1 шт.
  • Цибуля маленький — 1 шт
  • Часник — 2 зубки
  • Оливкова олія — 1 ст. ложка
  • Зелень петрушки або кінзи — 1 пучок
  • Сіль
  • Спеції
  • Чіпси для сервірування
Покрокове приготування

Шаг №1

Авокадо розрізати вздовж на дві частини, видалити кісточку.

Шаг №2

Вийняти м'якоть.

Шаг №3

Розім'яти виделкою в пюре.

Шаг №4

Лимон разерзать, видавити в пюре з авокадо лимонний сік (приблизно 1 ст. ложка).

Шаг №5

Помідори дрібно нарізати.

Шаг №6

Додати до авокадо.

Шаг №7

Очистити і дрібно нарізати цибулю.

Шаг №8

Додати цибулю до авокадо і помідорів.

Шаг №9

Акуратно перемішати.

Шаг №10

З перцю видалити насіння. М'якоть перцю подрібнити. Додати до решти продуктів.

Шаг №11

Очистити і подрібнити часник. Додати до решти продуктів.

Шаг №12

Зелень петрушки або кінзи дрібно нарізати. Додати в миску.

Шаг №13

Додати оливкову олію, посолити, перемішати.

Шаг №14

Подавати закуску з чіпсами.
Приємного апетиту!

Вгору