Соте з картоплею і стручкової квасолею

4

Картопля, стручкова квасоля тушкуються в томатному соусі з цибулею і спеціями.

Продукти
  • Квасоля стручкова - 800 г
  • Картопля дрібний (чищений і нарізаний дрібними кубиками) - 2 шт
  • Помідори свіжі (різані кубиками) - 700 г
  • Оливкова олія екстра класу - 150 г
  • Цибуля (нарізаний смужками) - 1 шт
  • Часник (рубаний) - 2 зубки
  • Гаряча вода - 150 г
  • Петрушка свіжа (рублена) - 45-60 г
  • Сіль - за смаком
  • Чорний мелений перець - за смаком
Приготування

Як робити: Соте з картоплею і стручкової квасолею? Дуже просто читайте далі...

1. Стручкову квасолю порізати навпіл і залити холодною водою.

2. У великій сковороді розігріти оливкову олію, висипати цибулю і готувати, помішуючи, кілька хвилин. Потім додати часник, смажити секунд 30. Викласти в сковороду картоплю, перемішати з цибулею і часником, готувати кілька хвилин.

3. Викласти в сковороду помідори, залити гарячою водою, готувати приблизно 5 хвилин.

4. Стручкову квасолю відкинути на друшляк, промити і викласти в сковороду, посолити і поперчити за смаком, накрити і готувати близько 30 хвилин.

5. Посипати страву петрушкою і якщо квасоля ще тверда, налити ще трохи води і готувати до готовності. Майже вся рідина повинна випаруватися.

Подавати соте відразу ж, з скибочками улюбленого сиру (за бажанням).

Вгору