Соте з бобами і беконом

4

Бекон, боби, цибуля і часник готуються з невеликою кількістю хересу і паприки.

Продукти
  • Бекон копчений (нарізаний шматочками) - 50 р
  • Боби фава (садові боби) - 230 г
  • солодкий Херес - 15 г (1 ст. л.)
  • Оливкова олія - 30 г (2 ст. л.)
  • Цибуля ріпчаста дрібний (дрібно різаний) - 1 шт
  • Часник (дрібно різаний) - 1 зубок
  • Паприка - 1 ч. л.
  • Сіль - за смаком
  • Чорний мелений перець - за смаком
Покрокове приготування
1 Соте з бобами і беконом, шаг 1

У великій сковороді або сотейнику розігріти оливкове масло. Висипати в сковороду цибулю, часник і бекон, готувати на сильному вогні, помішуючи, близько 5 хвилин, до коричневого кольору бекону і м'якого стану лука.

:)
2 Соте з бобами і беконом, шаг 2

Потім викласти в сковороду (сотейник) боби, посипати паприкою і готувати протягом приблизно 1 хвилини.
Полити вміст сковороди хересом, зменшити вогонь, накрити сковороду кришкою і тушкувати овочі протягом приблизно 5-10 хвилин, до м'якого стану бобів.
Готове соте посолити і поперчити за смаком, подавати блюдо гарячим.

Вгору