Солянка по-грузинськи

15 1 30 хв. 30 хв.

Запропоную на обід рецепт солянки по-грузинськи. Густоту цієї страви ви регулюєте самі. Хочете суп? Чи хочете друге, а будь ласка:)

Продукти
  • Яловичина — 250 г
  • Рослинна олія (або жир) — 20 г
  • Цибуля ріпчаста — 40 г, Томат-паста (або томат-пюре) — 20 г, Огірки солоні — 50 г
  • Соус південний — 10 г
  • Оцет винний — 4 г
  • Часник 3 г
  • Борошно — 4 г
  • Зелень — 7 г
  • Сіль — 4 г (за смаком
  • Перець — 3 г (за смаком)
  • Бульйон — 0,5-1 склянку (за смаком)
Покрокове приготування

Шаг №1

Продукти для грузинської солянки перед вами.

Шаг №2

Як приготувати солянку по-грузинськи:

Лук очистити, вимити, дрібно нашаткувати.

Шаг №3

Огірки нарізати дрібними кубиками.

Шаг №4

Часник очистити, дрібно нарізати.

Шаг №5

Зелень вимити, дрібно порубати.

Шаг №6

М'ясо вимити, нарізати дрібними шматочками по 1-2 див.

Шаг №7

Розігріти сковороду. Налити рослинне масло (або жир). Викласти цибулю і м'ясо в гаряче масло.

Шаг №8

М'ясо посолити, поперчити і обсмажувати разом з нашаткованою цибулею в розігрітому жирі приблизно 10 хвилин на середньому вогні, періодично помішуючи.

Шаг №9

Додати томат-пюре, перемішати.

Шаг №10

Потім додати борошно, розмішати, пасерувати 5 хвилин.

Шаг №11

Всі розвести бульйоном.

Шаг №12

Перемішати.

Шаг №13

Потім додати нарізані дрібними кубиками солоні огірки, часник, винний оцет, соус. Перемішати і варити ще 5 хвилин.

Шаг №14

Додати рубану зелень.

Шаг №15

Перемішати і можна подавати. Солянка по-грузинськи готова!

Шаг №16

За бажанням подавати солянку по-грузинськи з гілочкою зелені або посипавши рубаною зеленню.
Приємного апетиту!

Вгору