Солянка холостяка

30 хв. 78 хв.

Про такому блюді як м'ясна солянка ми довідалися порівняно недавно, але воно відразу знайшло своє місце на столі і досить часто є його хорошому гостем. Страва готується досить легко і швидко, воно смачне і ситне і внесе різноманітність у звичний контингент перших страв - супів, борщів та щей. Відкиньте на час всі ваші справи і давайте разом приготуємо м'ясну солянку. Основа м'ясної солянки - м'ясо різних сортів і видів, відмінно підійде ковбаса, копчена і варена, сосиски, грудинка, салямі, відварна курка - що тут скажеш - збірна солянка! Чим більше видів м'яса - тим багатшим буде смак солянки і тим вона смачніша.

Продукти
  • Для приготування м'ясної солянки нам необхідні:
  • м'ясо (свинина, копченості, куряче філе, копчена або варена ковбаса, салямі - на ваш вибір)
  • картопля
  • цибуля ріпчаста
  • зелень для смаку
  • маслини або оливка
  • сметана
  • пару солоних маринованых огірків
  • столова ложка томатної пасти, сіль і перець.
Приготування

Як робити: Солянка холостяка? Дуже просто читайте далі...

Для початку відваримо бульйон зі свіжого курячого м'яса або свинини - солянка на бульйоні вийде наваристий. У бульйон необхідно додати нарізану кубиками картоплю. Відварене заздалегідь м'ясо та інші м'ясні компоненти необхідно нарізати соломкою або скибочками і проварити в бульйоні хвилин 10. Майже готову страву необхідно заправити піджаркою цибулі з томатною пастою. За смаком посолити/поперчити і додати нарізаний соломкою солоний огірок і нарізану зелень. Готова солянка повинна вийти густий і наваристою.

Вимкнувши готову солянку, дайте їй «дійти» на плиті хвилин 10-15 - запахи будуть зводити вас з розуму!

В готові порції в тарілках, додайте ложку сметани, скибочка лимона і пару маслин або оливок, ще можна додати свіжу зелень. Готове, і приємного вам!

Вгору