Соковиті котлетки

Нет фото
8 40 хв.

Обалденние, хрумкі, соковиті!

Продукти
  • 400 р свинини
  • 400 г яловичини
  • 2 цибулини
  • 3 головки часнику
  • 500 г білого хліба
  • 200 мл молока
  • 300 г манної крупи, 100 г вершкового масла (ріжемо часточками)
Приготування

Як робити: Соковиті котлетки? Дуже просто читайте далі...

Яловичину і свинину перемелюємо в фарш. Додаємо цибулю, часник. Білий хліб злегка розмочуємо в молоці і додаємо до фаршу. Додаємо манну крупу. Солимо, додаємо спеції за смаком.

Формуємо котлетки. У середині робимо пальцем поглиблення і укладаємо туди шматочок солоного вершкового масла. Закриваємо котлетку і обвалюємо її в манній крупі! Ставимо на повільний вогонь під кришку, через 30 хвилин готово!!!

Вгору