Слойки закусочні (в мікрохвильовці)

6 4

Ці ошатні слойки приготувати ну дуже легко!

Продукти
  • Тісто листкове - 250 г
  • Майонез - 3 ч. ложки
  • Гірчиця російська - 1 ч. ложка
  • Гірчиця в зернах - 2-3 ч. ложки
  • Кетчуп чилі - 4 ч. ложки
  • Сир твердий - 25-30 г
Покрокове приготування

Шаг №1

Як приготувати слойки:

Листкове тісто розморозити (в холодильнику або, якщо немає часу, то в мікрохвильовці). Розрізати на квадратики 5-6 см, а потім кожен квадратик трохи розкачати, щоб він став завтовшки 2-3 мм

Шаг №2

Для слойок з гірчицею змішати майонез, російську гірчицю і гірчицю в зернах.

Шаг №3

Для слойок з кетчупом і сиром натерти на дрібній тертці твердий сир.

Шаг №4

Кожен квадратик намазати соусом, відступаючи від країв 1-2 мм, щоб слойки добре піднялися. Слойки з кетчупом посипати тертим сиром і, якщо кетчуп не гострий, меленим перцем.

Випікати слойки в мікрохвильовці 5-6 хвилин при потужності 800 Вт. Якщо ви робите слойки в перший раз, стежте за ними, щоб при необхідності зменшити або збільшити час випікання. Після виключення мікрохвильовки залиште слойки всередині ще на 5 хвилин.

Шаг №5

При подачі слойки можна посипати рубаною зеленню.

Ось такі вийшли слойки. Приємного апетиту!

Вгору