Слойки з малиною

8

Слойки подаються з кремом зі збитих вершків та вершкового сиру, а також зі свіжою малиною.

Продукти
  • Вершки для збивання — 300 г
  • Сир маскарпоне — 150 г
  • Лікер Куантро або лимонний сік — 3 ст. л.
  • Цукрова пудра — 2 ст. л.
  • Малина свіжа — 120 г
  • Тісто листкове — 350 г
  • Цукрова пудра — 5 ст. л. (для присипки)
Приготування

Як робити: Слойки з малиною? Дуже просто читайте далі...

1. Приготувати крем. Вершки збити до пишного стану. В іншій мисці збити вершковий сир, лікер і 2 ст. ложки цукрової пудри. Змішати сирну суміш зі збитими вершками, накрити і покласти в холодильник. Кондитерський мішок із звичайною вузькою насадкою покласти в холодильник.

2. Робочу поверхню присипати цукровою пудрою, викласти на неї тісто, розкачати в пласт товщиною 3 мм, Вирізати з тіста 8 кругів діаметром 9 див.

3. Велике деко змастити вершковим маслом і збризнути холодною водою. Викласти кола тесту на деко на відстані 5 см один від одного, помістити в холодильник на 20 див.

4. Включити духовку для попереднього розігріву до 220 градусів. Помістити деко з заготовками в розігріту духовку, випікати слойки близько 10 хвилин, до золотистого кольору.

5. Дістати деко з духовки, перекласти слойки на решітку, дати охолонути.

6. Прямо перед подачею зробити в слойках надріз посередині, з допомогою кулінарного мішка наповнити слойки вершковим кремом і зверху прикрасити малиною. За допомогою насадки з вузьким отвором можна прикрасити слойки з малиною залишилися кремом з боків. Присипати слойки з малиною цукровою пудрою.

Вгору