Листковий пиріг з фруктами

6

Відкритий пиріг з листкового тіста зі свіжими персиками та абрикосами (або сливами) — геніально проста випічка. Навіть ті, хто ніколи нічого не пече, може такий листковий пиріжок навчитися робити. Він, безсумнівно, стане улюбленим у родині завдяки своєму неперевершеному смаку і неповторного аппетитному увазі.

Продукти
  • Тісто листкове, готове (розморожене) — 0,5 аркуша (приблизно 200 г)
  • Персик — 1 шт.
  • Абрикоси — приблизно 5 шт.
  • Масло вершкове — 50 г
  • Цукрова пудра або цукор — за смаком
  • Борошно — для припудрювання
Приготування

Як робити: Листковий пиріг з фруктами? Дуже просто читайте далі...

1. Розморожується листкове тісто до того стану, в якому його можна легко розгортати, але коли воно ще не липне. Необхідно сформувати прямокутник з цього тесту. Для господинь з фантазією можна взагалі робити будь-які геометричні фігури.

2. Нарізаються кісточкові плоди, які звільняються від кісточок. Можна нарізати плоди прямо зі шкіркою. Розкладаються скибочки фруктів рівномірно по тесту.

3. Нарізати шматочками масло і розкладається по поверхні пирога в місцях прогалини від фруктів. Посипається пиріжок зверху пудрою або цукром.

4. Випікається такий пиріг з абрикосами та персиками на пергаментному папері, у розігрітій до 180-200 градусів духовці до рум'яності.

Покрокове приготування

Шаг №1

Вгору