Листкові тарталетки «Сонечко»

4 8

Хрусткі тарталетки з листкового тіста.

Продукти
  • Тісто листкове - 450-500 г
  • Яблука - 2 шт.
  • Цукор - 2-3 ст. ложки
  • Кориця - 1 ст. ложка
Покрокове приготування

Шаг №1

Як приготувати тарталетки з листкового тіста:

Листкове тісто розрізати на квадрати зі стороною 10 див. Трохи розкачати квадрати (так, щоб товщина тесту була 3-4 мм).

Шаг №2

З допомогою форми вирізати з кожного квадрата коло. Всередині відзначити коло поменше.

Розрізати край тіста до внутрішнього кола.

Шаг №3

Відігнути куточок тіста так, щоб кінчик тіста заходив за межі внутрішнього кола. Притиснути кінчик тесту.

Шаг №4

Зробити наступний надріз.

Шаг №5

Так загнути всі куточки. Поставити заготовки в морозильну камеру на 10 хвилин.

Шаг №6

Тарталетки листкові можна випікати порожніми або відразу з начинкою. Я вирішила відразу начинити тарталетки яблуками.
Для цього яблуко потрібно вимити, очистити від насіння і дрібно нарізати.

Шаг №7

Потім шматочки яблук змішати з корицею і цукром.

Включити духовку.

Шаг №8

Приморожена тарталетки потрібно викласти на деко, застелене пергаментним папером або фольгою. Викласти на кожну тарталетку начинку.
Випікати тарталетки листкові при температурі 200 градусів до готовності (40 хвилин).

Шаг №9

Тарталетки листкові готові. Приємного апетиту!

Вгору