Листкове тістечко з малиною і вершковим кремом

10

Тістечко готується з листкового тіста, зі свіжою малиною, мигдалем і з кремом зі збитих вершків і готового безе.

Продукти
  • Тісто листкове (готове, розморожене) — 500 г
  • Вершки збиті — 250 г
  • Безе, готове тістечко (розкришене) — 100 г
  • Малина свіжа — 200 г
  • Мигдальні пелюстки (смажені) — 2/3 склянки
  • Яєчні жовтки — 4 шт.
  • Цукор — 50 г
  • Вино марсала або херес сухий — 125 г
  • Цукрова пудра — 150 г
Приготування

Як робити: Листкове тістечко з малиною і вершковим кремом? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати листкове тістечко з малиною і вершковим кремом:

1. Яєчні жовтки збити з цукром на водяній бані. Поступово ввести вино, збивати протягом 10-15 хвилин. Потім зняти миску з лазні, дати збитим жовтків охолонути. Потім помістити крем в холодильник на 2 години.

2. Включити духовку для попереднього розігріву до 200 градусів. Два великих деко застелити пергаментом.

3. Тісто викласти на присипану борошном поверхню, розкачати в тонкий пласт, розрізати на 4 рівних квадрата. Викласти на підготовлені листи, проколоти виделкою тісто в декількох місцях і помістити в розігріту духовку на 15-20 хвилин, до золотистого кольору. Потім кожен квадрат тесту посипати 1 ст. ложкою цукру і знову помістити в духовку на 5 хвилин. Дістати коржики з духовки, дати їм охолонути.

4. Жовтковий крем дістати з холодильника, додати в крем розкришене безе і вершки, акуратно перемішати.

5. Зібрати листкове тістечко. Один корж покласти на велику сервірувальне блюдо, змастити кремом, посипати малиною і мигдалем. Повторити шари, верхній шар листкового тістечка посипати цукровою пудрою.

Вгору