Листкове тістечко «Наполеон»

4 8 20 хв. 420 хв.

Дуже швидкі листкові тістечка. Можна і торт робити так само. Просто вже дуже захотілося багато маленьких Наполеончіков. =))

Продукти
  • Тісто листкове бездріжджове готове - 1 упаковка (4 листа)
  • Згущене молоко - 0,5 банки (190-200 г)
  • Масло вершкове - 100-200 г
  • Цукрова пудра - за смаком
Приготування

Як робити: Листкове тістечко «Наполеон»? Дуже просто читайте далі...

Як зробити листкове тістечко «Наполеон»:

1. Заморожене тісто залишила при кімнатній температурі на 20 хвилин. Вершкове масло і згущене молоко для крему також повинні бути кімнатної температури.

Коли тісто трохи потеплішало, розрізала кожен з чотирьох аркушів на 9 квадратиків.

2. Згущене молоко і розм'якшене масло, добре перемішала. Можна збити міксером масло пару хвилин, потім потроху додавати згущене молоко і збити пишний крем, хвилин 5.

Я робила крем з 100 г масла і півбанки згущеного молока. Щоб було менш солодко, можна взяти 200 г масла. У будь-якому випадку, кількість і солодкість крему можна підбирати за бажанням і за смаком.

3. Розігріла духовку до 220 градусів. Розклала квадратики тіста на деко, покритий пергаментом. Випікала при 220 градусах 20-25 хвилин.

4. Потім сформувала тістечка, викладаючи тісто шарами і промазуючи кремом. Робила 3 шари.

5. Три коржика подрібнила в крихту. Краї кожного тістечка теж обмазала кремом. Посипала листкові тістечка крихтою і зверху цукровою пудрою.

І поставила тістечка «Наполеон» в холодильник годин на 6.

Покрокове приготування

Шаг №1

Вгору