Вершковий суп з сьомгою

60 хв.

Перевірений рецепт дуже смачного блюда. Для любителів смачно і різноманітно поїсти)

Продукти
  • сьомга (філе) — 400 г
  • картопля — 4 шт.
  • цибуля — 1 шт
  • морква — 1 шт
  • помідори (середні) — 4 шт.
  • вершки молочні (20%) — 500 мл
  • кріп
  • сіль
  • перець чорний
  • олія рослинна — 3 ст. л.
  • вода — 1,25 л
Покрокове приготування

Шаг №1

1.Підготувати інгредієнти.

Шаг №2

2.Нарізати кубиками картоплю і рибу, подрібнити цибулю, натерти на крупній тертці моркву. Очищені від шкірки помідори теж дрібно нарізати.

Шаг №3

3.У посуді, де буде готуватися суп, розігріти олію, обсмажити у ньому цибулю і моркву.

Шаг №4

4.Додати до овочів дрібно порізані томати, намагаючись не втратити сік. Тушкувати кілька хвилин.

Шаг №5

5.Влити воду. Коли вода закипить, додати картоплю, посолити, не забути про перець. Варити 10 хвилин під кришкою.

Шаг №6

6.На заключному етапі додати рибу, вона готується майже миттєво. Влити вершки. Поварити ще хвилин 5. Зняти з вогню. Додати зелень кропу і дати супу настоятися ще півгодини.

Шаг №7

7.Приємного апетиту!

Вгору