Вершковий соус з цибулею

8

вершковий соус Готується на бульйоні і вершках, з додаванням вина і вершкового масла. Під цим соусом добре запікати пасту або картоплю.

Продукти
  • Вершки жирні — 5 склянок
  • салатний Цибуля солодкий (рубаний) — 1 шт.
  • Вино біле сухе — 5 склянок
  • Бульйон овочевий або курячий або рибний — 10,5 склянок
  • Масло вершкове — 90 г
  • Петрушка свіжа (рубана) — 1 пучок
  • Сіль — за смаком
  • Перець чорний мелений — за смаком
Приготування

Як робити: Вершковий соус з цибулею? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати вершковий соус з цибулею:

1. У великий сотейник скласти цибулю, залити вином, довести до кипіння, готувати на сильному вогні близько 10 хвилин, майже до повного випаровування рідини.

2. Налити в сотейник бульйон, довести масу до кипіння, готувати 10-15 хвилин, до зменшення загальної маси на 2/3.

3. Ввести в сотейник вершки, готувати близько 5 хвилин, потім поступово додати вершкове масло. Насипати в вершковий соус з цибулею петрушку, сіль і перець, добре перемішати. Вершковий соус з цибулею готовий!

Вгору