Вершкові сирники

6 30 хв. 30 хв.

Ніжні, солодкі, смачні сирники - до них не потрібно ніякого варення! Чоловікові смажила на сніданок - він навіть зателефонував сестрі, щоб розповісти, як це смачно!:))) Можна, до речі, робити такі сирники з родзинками або тертим яблуком.

Продукти
  • Сир (у мене був зернистий) - 300 г
  • Яйця - 2 шт.
  • Борошно - приблизно 1 склянка (можливо, більше, скільки візьме тісто),
  • Цукор - 0,5 склянки
  • Ванільний цукор (або ванілін) - 1 пакетик
  • Вершкове масло - 150 г
Покрокове приготування
1 Вершкові сирники, шаг 1

Перемішуємо сир, яйця і весь цукор (в т.ч. ванільний) в однорідну масу.

:)
2 Вершкові сирники, шаг 2

Додаємо розм'якшене (я в цей раз вирішила його розтопити) масло і знову перемішуємо.

3 Вершкові сирники, шаг 3

Додаємо борошно (поступово), вимішуємо тісто (консистенція повинна вийти, як фарш).

4 Вершкові сирники, шаг 4

Викладаємо тісто ложкою на розігріту СУХУ сковорідку.

5 Вершкові сирники, шаг 5

Обсмажуємо сирники з двох сторін.

6 Вершкові сирники, шаг 6

Подаємо сирники з гарячим какао в гуртку і насолоджуємося смаком дитинства:))).

Вгору