Скумбрія, запечена з гірчицею

4

Незвичайно ніжною виходить скумбрія, запечена в маринаді з гірчиці і майонезу.

Продукти
  • Скумбрія — 2 шт.
  • Майонез — 2 ч. ложки
  • Гірчиця гостра — 2 ч. ложки
  • Сіль — 1 щіпка
Покрокове приготування

Шаг №1

Як бачите, готується скумбрія, запечена з гірчицею, з мінімуму продуктів.

Шаг №2

Як приготувати скумбрію, запечену з гірчицею:

Майонез змішати з гірчицею і трохи посолити.

Шаг №3

Скумбрію почистити, відрізу голову, густо намазати приготованим соусом, зовні і всередині. Залишити на 20 хвилин.

Шаг №4

Включити духовку. Кожну рибку щільно загорнути у фольгу. Запікати рибу 45 хвилин при температурі 190 градусів.

Шаг №5

Скумбрія, запечена з гірчицею, готова!

Вгору