Скумбрія за 10 хвилин

Нет фото
2

Скумбрія володіє особливим запахом, і не всі його люблять, але цей рецепт змінює уявлення про скумбрие. В захваті навіть ті, хто переконували мене, що не їдять рибу.

Продукти
  • Скумбрія — 1 шт.
  • Картопля — 4 шт
  • Помідори — 2 шт.
  • Масло вершкове — 50 г
  • Сир — 30 г
  • Вода — 4 ст. ложки
  • Сіль адигейська (можна звичайну)
  • Приправа «Хмелі-сунелі»
Приготування

Як робити: Скумбрія за 10 хвилин? Дуже просто читайте далі...

Очистити картоплю і нарізати його кубиками 2х2 див. Скласти в скляну ємність (для готування в мікрохвильовій печі). Додати сіль (я кладу адыгейскую) і 2 ст. ложки води. Поставити в мікрохвильовку і накрити. Готувати 5 хв на максимальній потужності.

Розрізати рибу на 5 частин, викласти на картоплю, посолити. Долити 1 ст. ложку води. Рибу посолити і посипати хмелі-сунелі. Накрити ємність і поставити в мікрохвильовку ще на 3 хв.

Нарізати кубиками помідор і викласти на рибу. Нарізати кубиками масло і викласти в ємність на помідор. Посипати тертим сиром. Долити 1 ст. ложку води. Накрити і в мікрохвильову піч на 1,5-2 хв.

Страва готова! Приємного апетиту!

Вгору