Скумбрія у фользі

10 4 20 хв. 50 хв.

Дуже смачна і корисна запечена скумбрія. Рецепти її приготування різноманітні, розповім, як приготувати скумбрію у фользі в духовці.

Продукти
  • Скумбрія - 4 шт.
  • Масло вершкове - 50 г
  • Лимон (сік) - 0,5 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Зелень петрушки - 1 ст. ложка
  • Базилік - 0,5 ст. ложки
  • Каперси - 2 ч. ложки
  • або огірки мариновані - 1 шт.
  • Сіль - 0,5 - 1 ст. л.
  • Перець - 0,5 ч. ложки
Покрокове приготування

Шаг №1

Як приготувати рецепт скумбрія у фользі?
Для початку підготувати інгредієнти.

Шаг №2

Скумбрію випатрати, добре промити холодною водою всередині і зовні і просушити паперовим рушником.

Шаг №3

За бажанням можна вийняти хребет.

Шаг №4

Цибулю почистити, помити і дуже дрібно нарізати.

Шаг №5

Зелень помити і дрібно нарізати.
Включити духовку.

Шаг №6

Масло розім'яти, додати лимонний сік, цибулю, петрушку, базилік, каперси і сіль.

Шаг №7

Приготованим маслом намазати рибу.

Шаг №8

Взяти 4 шматка фольги за величиною в 2 рази великих розміру риби. Герметично загорнути скумбрію по одній у фольгу.

Шаг №9

Скумбрія у фользі укладається на решітку на середню полицю і запікається півгодини в духовці, розігрітій до 225 градусів.

Шаг №10

Скумбрія у фользі готова. Подається скумбрія у фользі або на тарілці з овочами.

Шаг №11

Приємного апетиту!

Вгору