Сконы з цибулею і сиром

11

Сконы можна готувати абсолютно з будь-якими добавками. Ці сконы готуються з додаванням зеленого цибулі та сиру.

Продукти
  • Сир чеддер (подрібнений на тертці) - 0,25 склянки (30 г)
  • Цибуля зелена (рубаний) - 3 ст. л.
  • Борошно - 1,5 склянки, Цукор - 0,25 склянки
  • Розпушувач - 1 ч. л.
  • Сода - 0,25 ч. л.
  • Масло вершкове розм'якшене - 1/3 склянки
  • Яйце (злегка збите) - 1 шт
  • Сметана або йогурт натуральний - 0,5 склянки
  • Молоко - 3 ст. л.
Приготування

Як робити: Сконы з цибулею і сиром? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати сконы з сиром і цибулею:

1. Включити духовку для попереднього розігріву до 200 градусів. Деко змастити маслом або застелити пергаментом.

2. У великій мисці змішати борошно, 1/4 склянки цукру, розпушувач, сіль і соду. Викласти цю суміш розм'якшене вершкове масло, перемішати руками до крошкообразного стану. Зібрати гірку, в центрі зробити поглиблення.

3. У невеликій мисці змішати яйце, сметану і молоко, злегка збити. Вилити цю масу в поглиблення в гірці, виделкою добре все перемішати. Додати в тісто сир і зелену цибулю, перемішати.

4. Розділити тісто на 8 частин, сформувати з них кульки і викласти на деко. Розплющити в кола. Помістити сконы з сиром і цибулею на деко в розігріту духовку. Випікати сконы з сиром і цибулею близько 12-15 хвилин, до золотистого кольору.

Вгору