Скандинавський оселедцевий салат

Салат з оселедця, з капустою і яблуком. Незвичайне поєднання інгредієнтів дає незвичайний смак)))

Продукти
  • Оселедець солоний, філе — 125 г
  • Капуста білокачанна, невелика — 1/4 качана
  • Салат листовий — 1/2 пучка
  • Яблуко зелене — 1/2 шт.
  • Сіль — за смаком
  • СМЧП (мелений чорний перець) (перець краще використовувати білий) — за смаком
  • Зелень кропу — за смаком
  • Для заправки:
  • Сметана нежирна — 3 ст. ложки
  • Гірчиця — 1 ч. ложка з гіркою
  • Цукор — пару щіпок
  • Маринад від оселедця — 2 ч. ложки
Приготування

Як робити: Скандинавський оселедцевий салат? Дуже просто читайте далі...

Приготування:

1. Капусту тонко нашаткувати, злегка посолити і трохи перемять.

2. Салат порвати на шматочки.

3. Яблуко нарізати тонкими шматочками.

4. Філе оселедця розрізати вздовж на 3-4 шматочка.

5. Зробити соус — змішати всі інгредієнти для заправки, додати в салат.

6. Поперчити, додати подрібнену зелень кропу і все добре перемішати.

7. Салату краще всього дати настоятися хвилин 15-20 в холодильнику і можна подавати до столу.

Вгору