Сібас в томатному соусі, з каррі і імбиром

11 1

Сібас в томатному соусі, з каррі і імбиром. На грибний подушці.

Продукти
  • Сібас - 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста - 40 г
  • Перець болгарський - 30 г, Морква - 30 г
  • Стебло селери - 30 г
  • Часник - 1 зуб.
  • Корінь імбиру - 0,5 см
  • Каррі - 1/4 ч.л.
  • Томатна паста - 2 ст.л.
  • Для «подушки»:
  • Печериці - 7 шт. маленьких
  • Цибуля - 30 г
Приготування

Як робити: Сібас в томатному соусі, з каррі і імбиром? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати сібас в томатному соусі:

1. Рибу чистимо, відрізаємо хвіст і голову, филетируем і позбавляємося від всіх кісток. Солимо і перчимо філе риби, збризкуємо соком лайма і відкладаємо вбік.

2. Нарізаємо цибулю півкільцями, селера - тонко навскоси, моркву - тонкою соломкою, так само болгарський перець. Рубаємо дрібно часник і імбир.

3. На гарячу сковороду з маслом кидаємо болгарський перець, цибулю, моркву. Смажимо на середньому вогні 2 хвилини.

4. Далі додаємо часник і імбир, зрушуємо вміст сковорідки в сторони, звільняючи місце в центрі, і укладаємо туди філе сібаса. Закладаємо селера. Смажимо хвилини 3.

5. Додаємо томатну пасту, води 180 грам, каррі. Трохи присаливаем і перчимо. Тушкуємо рибу в томатному соусі хвилин 5.

6. Тим часом ріжемо печериці на четвертинки і обсмажуємо з цибулею.

Викладаємо гриби на тарілку, зверху - рибку, і поливаємо соусом в бажаному кількості.

Приємного апетиту!

Покрокове приготування

Шаг №1

Шаг №2

Шаг №3

Вгору