Шурпа

12 8 20 хв. 90 хв.

Шурпа - знаменитий заправний суп з тисячолітньою історією. Східна кухня - це дуже смачно.

Продукти
  • Баранина - 450 г
  • Вода - 2-2,5 л
  • Сало курдючне - 40 г
  • Картопля - 530 г
  • Морква - 100 г
  • Помідори - 100 г
  • або томат-пюре - 40 г
  • Цибуля ріпчаста - 80 г
  • Сіль - 2-3 ч. ложка (за смаком
  • Перець - 1 щіпка
  • Червоний перець - 1 щіпка
  • Лавровий лист - 1-2 шт.
Покрокове приготування

Шаг №1

Продукти для шурпи з баранини перед вами.

Шаг №2

Як приготувати шурпу з баранини:

Баранину промити, нарізати шматочками.

Шаг №3

Баранину і курдючне сало залити холодною водою, довести до кипіння (зняти піну) і варити до напівготовності на невеликому вогні (40-50 хвилин).

Шаг №4

Тим часом почистити і помити картоплю, нарізати кубиками.

Шаг №5

Цибулю ріпчасту почистити і помити, нарізати кубиками.

Шаг №6

Моркву почистити, помити, нарізати соломкою або невеликими шматочками.

Шаг №7

Потім додати цибулю, моркву, нарізані соломкою помідори або томат-пюре, картоплю, нарізану кубиками, червоний перець, сіль і спеції.

Шаг №8

Варити шурпу до готовності на невеликому вогні під кришкою, близько 20-25 хвилин. Шурпа з баранини готова.

Шаг №9

При подачі шурпу посипати зеленню.
Приємного апетиту!

Вгору