Шулемка — мисливський суп

7

Суп, який зазвичай мисливці готують з димком на вогнищах. Але в домашніх умовах цей суп виходить не менш смачним, тому як весь секрет цього супу — в обсмажуванні всіх інгредієнтів.

Продукти
  • М'ясо — 150 г
  • Картопля — 1 середній
  • Морква — 1 невелика
  • Цибуля — 1 середній
  • Помідори — 1 середній
  • Часник — 2 зубчики
  • Сіль — за смаком
  • Спеції — за смаком
Покрокове приготування

Шаг №1

Все крупно порізати, крім цибулі.
Поставити на плиту казан з водою і сковороду.
Вся «сіль» рецепту в обжарке інгредієнтів.
як Казан закипить — зменшити вогонь до середнього.

Шаг №2

У розігріту сковороду покласти м'ясо, обсмажити до рум'яної скоринки.

Шаг №3

Викласти м'ясо в воду.
У ту ж сковороду покласти картоплю, так само обсмажити до рум'яної скоринки і викласти в казан.
У сковороду покласти цибулю з морквою обсмажити, викласти в казан. Нехай суп трохи покипить, посолити.
Додати помідори, видавити часник, додати спеції.
Вимкнути вогонь і залишити на плиті.

Приємного апетиту!

Вгору