Штрудель з яблуками і ананасом

9

Цей штрудель готується з тіста філо, а в якості начинки використовуються яблука і ананас.

Продукти
  • Яблука (чищені і порізані тонкими скибочками) — 3 шт.
  • Ананас (рубаний) — 250 г
  • Тісто філо заморожене (розмерзається) — 6 аркушів
  • Масло вершкове (розтоплене) — 125 г
  • Крохмаль кукурудзяний або картопляний — 1 ст. л.
  • Кориця — 1 ч. л.
  • Ванільний екстракт — 1 ч. л.
  • Мед — 3 ст. л.
Приготування

Як робити: Штрудель з яблуками і ананасом? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати штрудель з яблуками та ананасом:

1. Включити духовку для попереднього розігріву до 200 градусів.

2. Велике деко змастити маслом, відставити убік.

3. Один лист тіста покласти на стіл, змастити вершковим маслом, зверху покласти ще один шар і теж змастити олією. Повторити з ще 3 листами і маслом.

4. У мисці змішати яблука, ананас, крохмаль, корицю, ваніль і мед. Викласти цю масу на аркуші тесту, залишаючи порожніми 2,5 см з усіх сторін. Накрити залишилися фрукти листом тіста, змастити маслом і акуратно згорнути рулетом. З допомогою лопаток перенести штрудель з яблуками та ананасом на деко і помістити в розігріту духовку. Випікати штрудель з яблуками та ананасом 20-30 хвилин, до золотистого кольору.

Подавати штрудель теплим.

Вгору