Шоколадний пудинг з манки

6 4 25 хв. 120 хв.

На основі манної каші готується цей смачний десерт. При бажанні шоколадний пудинг можна полити сиропом, прикрасити фруктами.

Продукти
  • Молоко - 2 склянки (500 мл)
  • Цукор - 0,5 склянки (100 г)
  • Молочний шоколад - 0,5 плитки (50 г)
  • Вершкове масло - 1 чайна ложка (10 м)
  • Манна крупа - 0,5 склянки (100 г)
  • Сіль - 1 щіпка
Покрокове приготування

Шаг №1

Як приготувати шоколадний пудинг:

Молоко налити в каструлю і поставити на вогонь.

Шаг №2

Шоколад натерти на крупній тертці. Додати в шоколад молоко, цукровий пісок, масло і щіпку солі. Помішуючи, довести до кипіння.
Поступово, тонкою цівкою всипати манку. Постійно заважати і варити на маленькому вогні 10 хвилин.

Форму обполоснути холодною водою і викласти в неї пудинг. Коли охолоне, поставити в холодильник на 1,5-2 години).

Шаг №3

Готовий пудинг викласти на тарілку. Шоколадний Пудинг можна прикрасити малюнком через трафарет, посипати какао або розчинною кавою, або посипати тертим шоколадом.

Шаг №4

Готовий пудинг шоколадний в розрізі.
Приємного апетиту!

Вгору