Шоколадні брауні

9

Класичні шоколадні брауні готуються з додаванням розтопленого шоколаду.

Продукти
  • Шоколад чорний (рубаний) — 180 г
  • Масло вершкове — 380 г
  • Яйця великі — 5 шт
  • Цукор коричневий — 400 г
  • Борошно — 150 г
  • Розпушувач — 0,5 ч. л.
  • Сіль — 0,5 ч. л.
  • Ванільний екстракт — 1 ч. л.
  • Масло вершкове для змащування форми
Приготування

Як робити: Шоколадні брауні? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати шоколадний брауні:

1. Включити духовку для попереднього розігріву до 170 градусів. Змастити маслом і присипати борошном квадратну жаростійку форму розміром 23х23 див.

2. У великій мисці змішати борошно, розпушувач і сіль.

3. На водяній бані розтопити шоколад і вершкове масло. Зняти з лазні, добре перемішати і дати шоколаду охолонути.

4. В окремій великій мисці на сильній швидкості збити яйця з цукром і ванільним екстрактом до пишного стану. Акуратно, перемішуючи лопаткою, ввести в яєчну масу розтоплений шоколад.

5. Викласти шоколадну масу в підготовлену форму і помістити в розігріту духовку, випікати шоколадний брауні протягом 35-40 хвилин, але не більше.

6. Готовий корж дістати з духовки, дати шоколадному брауні охолонути. Потім дістати з форми і порізати шоколадний брауні квадратами.

Вгору