Шоколадні біскотті з фундуком

10

Печиво біскотті відмінно підійде для чаювання.

Продукти
  • Яйця великі — 3 шт.
  • Фундук — 100 г
  • Борошно — 200 г
  • Какао-порошок — 75 г
  • Сода — 1,5 ч. л.
  • Сіль — 0,25 ч. л.
  • Цукор — 200 г
  • Ванільний екстракт — 0,5 ч. л.
  • Кава в гранулах — 2 ч. л.
  • Шоколадні краплі — 60 г
Приготування

Як робити: Шоколадні біскотті з фундуком? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати шоколадні біскотті з фундуком:

1. Включити духовку для попереднього розігріву до 170 градусів.

2. Горіхи висипати на деко і підсмажити в духовці протягом 5-7 хвилин. Потім пересипати горіхи на чистий рушник і руками зняти з лушпиння горіхів. Порубати горіхи.

3. Температуру в духовці збільшити до 180 градусів. Велике деко (деко) змастити вершковим маслом, відставити убік.

4. У мисці змішати борошно, какао, соду і сіль.

5. В окремій мисці збити яйця з цукром і ванільним екстрактом. Вилити цю масу в миску з сухими інгредієнтами, додати гранули кава, шоколадні чіпси і горіхи, добре перемішати.

6. Розділити тісто навпіл і сформувати дві ковбаски довжиною 30 см. Викласти їх на деко на відстані 5 см один від одного, злегка придавити ковбаски.

7. Помістити деко в розігріту духовку на 25-30 хвилин. Потім перекласти на обробну дощечку, дати охолонути протягом 15 хвилин.

8. Зменшити Температуру в духовці до 170 градусів.

9. Шоколадні ковбаски порізати по діагоналі скибочками завтовшки 2,5 див Викласти ці скибочки на два деко і помістити в духовку. Випікати шоколадні біскотті з фундуком 10-15 хвилин.

10. Готові шоколадні біскотті з фундуком подавати відразу ж або дати повністю охолонути.

Вгору