Шоколадне печиво з фініками і льоном

13

Готується таке шоколадне печиво з цільнозернових борошна і вівсяних пластівців, з додаванням фініків, волоських горіхів і насіння льону.

Продукти
  • Фініки без кісточок (подрібнені) — 1 склянка
  • Пластівці вівсяні швидкого приготування — 0,75 склянки
  • Яйце — 1 шт.
  • Насіння льону — 0,25 склянки
  • Мед — 0,5 склянки
  • Йогурт натуральний — 1 / 3 склянки
  • Олія соняшникова без запаху — 3 ст. л.
  • Борошно цільнозернові — 0,5 склянки
  • Горіхи волоські (рубані) — 0,25 склянки, Сода — 0,5 ч. л.
  • Кориця мелена — 0,5 ч. л.
  • Сіль — 1/8 ч. л.
  • Цукрова пудра
Приготування

Як робити: Шоколадне печиво з фініками і льоном? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати шоколадне печиво з фініками і льоном:

1. Включити духовку для попереднього розігріву до 180 градусів. Деко розміром 22х22 см змастити маслом.

2. У мисці змішати мед, йогурт, олію, яйце і ванільний екстракт.

3. В іншій мисці змішати фініки, вівсяні пластівці, борошно, льон, волоські горіхи, соду, корицю і сіль. Цю суміш висипати в медову масу, добре перемішати і викласти тісто в підготовлену форму.

4. Помістити форму з тістом в духовку, випікати шоколадне печиво до коричневого кольору, близько 25 хвилин. Дістати деко з духовки, дати коржу охолонути, а потім порізати шоколадне печиво на 16 квадратиків. Присипати печиво цукровою пудрою.

Вгору