Шоколадне печиво

11

Шоколадне печиво з медом і яблучним джемом, з ароматом мигдалю.

Продукти
  • Маргарин — 0,25 склянки+2 ст. л.
  • Какао-порошок — 0,25 склянки+2 ст. л.
  • Мигдальний екстракт — 2 ст. л.
  • Цукор коричневий — 0,75 склянки
  • Джем яблучний — 0,25 склянки+2 ст. л.
  • Мед — 2 ст. л.
  • Борошно — 1,25 склянки
  • Цукор — 4 ч. л.
Приготування

Як робити: Шоколадне печиво? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати шоколадне печиво:

1. Маргарин розтопити в мікрохвильовці або на водяній бані. Додати какао-порошок і мигдальний екстракт, добре перемішати. Потім додати цукор, яблучний джем і мед, ще раз добре перемішати. Ввести муку і сіль, замісити однорідне тісто, накрити харчовою плівкою і помістити в холодильник на ніч.

2. Включити духовку для попереднього розігріву до 180 градусів. Змастити рослинною олією два великих дека. У невелику миску насипати 2 ст. ложки цукру.

3. Брати по 1 ст. ложці тесту, сформувати кульку, роздавити його, однією стороною занурити в цукор і викласти на деко цукрових стороною вгору. Сформувати з тіста, що залишилося кульки і викласти їх на деко. Помістити деко в розігріту духовку, випікати шоколадне печиво 7-8 хвилин, але не передержите.

Вгору