Шоколадна помадка з какао для глазурування

5 10 хв. 10 хв.

Шоколадна помадка виходить дуже смачною і красивою.

Продукти
  • Молоко гаряче — 4 ст. ложки
  • Какао-порошок — 2 ст. ложки
  • Цукор або цукрова пудра — 0.75 склянки
  • Масло вершкове — 70г
Покрокове приготування

Шаг №1

Інгредієнти для приготування шоколадної помадки з какао.

Шаг №2

Як приготувати шоколадну помадку з какао:

Цукор насипати в тарілку додати какао.Розмішати какао з цукром або цукровою пудрою.

Шаг №3

Влити гаряче молоко і при постійному помішуванні нагрівати на слабкому вогні до тих пір, поки цукор повністю не розчиниться (3-4 хвилини). Після чого довести до кипіння , зняти з вогню.

Шаг №4

Додати вершкове масло, перемішати.
Шоколадна помадка з какао готова.

Шаг №5

Полити цією гарячою сумішшю торт.

Вгору