Шоколадна помадка з какао для глазурування

4 1 15 хв. 15 хв.

Рецепт шоколадної помадки з какао для глазурування тортів, тістечок, кексів та інших кондитерських виробів.

Продукти
  • На 1 торт:
  • Какао-порошок — 2 ст. ложки
  • Цукор — 0,5 склянки
  • Молоко — 4 ст. ложки
  • Масло вершкове — 70 р
Покрокове приготування

Шаг №1

Підготувати продукти для шоколадної помадки.

Масло потрібно вийняти з холодильника, щоб воно размягчилось.

Шаг №2

Як приготувати шоколадну помадку з какао:

Какао перемішати з цукром (або цукровою пудрою).

Шаг №3

Молоко підігріти.
Влити гаряче молоко, перемішати.

Шаг №4

При постійному помішуванні нагрівати суміш на слабкому вогні до розчинення цукру. Довести до кипіння і варити какао-помадку 1-2 хвилини.

Найкраще це робити на водяній бані.

Шаг №5

Зняти помадку з какао з вогню, додати вершкове масло, перемішати.

Шаг №6

Полити гарячою шоколадною помадкою з какао торт або тістечка.

Вгору