Шоколадна лапша

7

Шоколадна локшина виглядає... екзотично. Але вона дуже смачна і обов'язково сподобається фанатам шоколаду!

Продукти
  • Борошно - 200 г
  • Какао - 40 г
  • Яйця - 1 шт.
  • Вода - 6-8 ст. ложок
  • Масло рослинне - 2-3 ст. ложки
  • Сіль - 0,5 ч. ложки
  • Ваніль - 2-4 г
Покрокове приготування

Шаг №1

Просіяти в миску борошно, какао. Додати сіль і ваніль. Ретельно перемішати.

Шаг №2

Додати яйце, перемішати.

Шаг №3

Поступово додавати воду.

Шаг №4

Замісити гладке тісто. Загорнути у целофан (харчову плівку) і залишити на годину.

Шаг №5

Ще раз вимісити тісто, змащуючи його олією.

Потім розкачати тісто в тонкий пласт.

Шаг №6

Нарізати тісто локшиною, розкласти рівним шаром і залишити сушитися на добу.

Шаг №7

Закип'ятити воду. Додати сіль. Варити локшину до готовності (7-10 хвилин). Подавати, посипавши цукром. Також можна полити медом або солодким соусом.

Приємного апетиту!

Вгору