Шніцелі рублені із сьомги з сиром

6

Риба сімейства лососевих відома всім. З-за кольору м'яса в народі її називають «червоною». Особливу повагу і шану завоювала вона вмістом величезної кількості корисних речовин. До того ж, риба має приємний смак, дуже ніжна, м'яка і легка в приготуванні. Червона риба гарна в будь-якому вигляді. Пропонуємо зробити рубані шніцелі з сьомги з сиром.

Продукти
  • 400 г філе свіжої сьомги
  • 4 яйця
  • 150 грам твердого сиру, кілька гілочок кропу
  • 2 столові ложки борошна
  • сіль
  • перець мелений
Приготування

Як робити: Шніцелі рублені із сьомги з сиром? Дуже просто читайте далі...

Перш ніж приступити до приготування страви, правильно виберіть рибу. Важливо, щоб вона була свіжою. М'ясо такої риби завжди яскравого оранжево-червоного кольору. Вона не містить ні стороннього запаху, ні слизу.

Покрокове приготування

Шаг №1

Філе риби порізати дуже дрібними шматочками.

Шаг №2

Сир потріть на дрібній тертці.

Шаг №3

Поріжте кріп.

Шаг №4

Виделкою збийте яйця з сіллю і меленим перцем.

Шаг №5

У мисці з'єднайте рибу, сир, кріп, яйця і додайте сюди ж борошно.

Шаг №6

Добре вимісіть.

Шаг №7

Викладайте ложкою рибний фарш на сковорідку з розігрітим рослинним маслом.

Шаг №8

Прожарюйте кожну сторону шніцелів на середньому вогні близько 5 хвилин.

Шаг №9

Шніцелі виходять дуже ніжними, соковитими і неймовірно смачними.

Шаг №10

Подавати їх можна з будь-яким гарніром, який доведеться вам за смаком.

Вгору