Шніцель з цибульно-лимонним соусом

11

М'ясо ніжне, дуже смачне, в міру гостре, а пікантний соус з вином і лимоном навіть звичайні макарони робить незвичайно смачними.

Продукти
  • Свиняча вирізка, корейка - 600-700 г
  • Олія (можна топлене масло) - 3 ст. ложки
  • Сіль
  • Чорний мелений перець
  • Солодка паприка
  • Лимон - 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Вино біле сухе - 100 мл
  • Бульйон (можна розвести частина бульонного кубика) - 150 мл
  • Мед - 1 ст. ложка
  • Зелень петрушки і кропу
  • Перці горошком, червоний і зелений (вибрала із суміші перців) - 0,5 чайної ложки
Покрокове приготування

Шаг №1

Все, що потрібно, щоб приготувати шніцель зі свинини з соусом.

Шаг №2

Як приготувати шніцель свинячий:

З м'яса нарізати тонкі шніцелі.
Посипати сіллю, чорним меленим перцем і паприкою. Розігріти на сковороді олію і смажити шніцелі 3-4 хвилини з кожного боку.

Шаг №3

Загорнути шніцелі в алюмінієву фольгу і покласти в духовку, нагріту до 80-90 градусів, на 30 хвилин.

Шаг №4

Для соусу дрібно нарізану цибулю обсмажити на сковороді, де смажилося м'ясо. Додати лимонний сік, вичавлений з лимона, вино і м'ясний бульйон. Довести до кипіння і випарувати половину рідини. Додати мед і перець, посолити, поперчити і посипати паприкою.
На гарнір до шницелям зі свинини можна відварити рис, макаронні вироби, картопля.

Шаг №5

Викласти шніцель свинячий на тарілки, полити соусом, посипати рубаною зеленню.
Приємного апетиту!

Вгору