Шніцель січений із яйцем

10 6 50 хв. 50 хв.

Ви запитаєте, чому ж шніцель рублений відрізняється від котлети? А тим, що смажити його потрібно у великій кількості рослинного масла, типу як у фритюрі. Шніцель повинен мати хрустку скоринку. Шніцель рублений з яйцем на гарнір - це дуже смачно.

Продукти
  • Свинина - 1 кг
  • Яйце куряче - 1 шт.
  • Ріпчаста цибуля - 1 шт.
  • Батон білий - 2 шматочки
  • Борошно для обсмажування - скільки піде
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком
  • Молоко (вода) - 100 г
  • Олія рослинна - скільки піде
  • На гарнір:
  • по 2 курячих яйця на персону
Приготування

Як робити: Шніцель січений із яйцем? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати шніцель рублений з яйцем:

1. М'ясо помити, обсушити. Так як це шніцель січений, то м'ясо для фаршу потрібно нарізати дрібними шматочками. Тобто, порубати.

2. Хліб без скоринок намочити в молоці або у воді.

3. Цибулю почистити, помити і дуже дрібно нарізати.

4. У нарубленное м'ясо додати нарізану цибулю, яйце і розм'якшений хлібний м'якуш.

5. Посолити, поперчити, додати улюблені спеції. Добре перемішати.

6. Розігріти сковороду, налити 100 г рослинної олії.

7. Зліпити з фаршу котлети і кожну обваляти в борошні. Після посмажити з обох сторін в рослинному маслі на сковороді на середньому вогні до золотистого кольору.

8. Потім на вершковому маслі приготувати 4 яйця, у вигляді глазуньи.

9. На тарілку покласти рубаний шніцель і яйце-яєчню, прикрасити зеленню і подавати до столу.

Покрокове приготування
1 Шніцель січений із яйцем, шаг 1

Шніцель січений із яйцем - варіант подачі, яйце на шницеле.

Вгору