Шніцель з печінки

10 4 20 хв. 30 хв.

Шніцель з яловичої печінки, під білим соусом.

Продукти
  • Печінка яловича - 300 г
  • Сухарі - 200 г
  • Борошно - 100 г
  • Масло рослинне для смаження
  • *
  • Для кляру:
  • Яйця - 2 шт.
  • Сіль - 1 щіпка
  • Вершки - 20 мл
  • Борошно - 1 ст. л. (без гірки)
  • *
  • Для білого соусу:
  • Вершки - 100 мл
  • Часник - 2 зуб.
  • Сіль - по смаку
Приготування

Як робити: Шніцель з печінки? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати яловичу печінку в паніровці:

1. Печінку ріжемо, солимо, перчимо, даємо постояти.

2. Тим часом приготуємо тісто. Для цього візьмемо яйця, відокремимо жовтки від білків. Жовтки посолимо, додамо вершки, борошно і акуратно підмішати збиті в піну білки. Кляр готовий.

3. Підготуємо ємність з борошном і ємність з панірувальними сухарями. Далі беремо нашу печінку і потім кожен шматочок спочатку в борошно, потім в кляр, потім у сухарі.

4. Викладаємо печінку на розігріту сковороду з рослинним маслом (масла повинно бути більше, ніж для звичайного обсмажування) і смажимо на невеликому вогні хвилин 5-7 з кожної сторони.

5. Приготуємо білий соус. Для цього на гарячу сковороду виливаємо вершки, додаємо часник, видавлений через прес. Солимо і доводимо до загустіння.

При подачі поллємо шніцелі з печінки соусом. Добре подати печінка з смаженою картоплею і салатом.

Приємного апетиту!

Покрокове приготування
1 Шніцель з печінки, шаг 1

Кляр для яловичої печінки.

:)
2 Шніцель з печінки, шаг 2

Паніруємо шніцель з печінки.

3 Шніцель з печінки, шаг 3

Обсмажуємо яловичу печінку.

Вгору