Шаурма з куркою в домашніх умовах

7

Смачна і проста шаурма з смаженої курячої грудкою і овочами.

Продукти
  • Грудка куряча — 1 шт.
  • Капуста — 1/4 шт.
  • Огірок — 1/2 шт.
  • Помідор — 1 шт.
  • Кетчуп
  • Майонез
  • Лаваш вірменський тонкий
Приготування

Як робити: Шаурма з куркою в домашніх умовах? Дуже просто читайте далі...

Для підсилення смаку можна додати трохи дрібно нарізаною і обсмаженою на олії картоплі (картопля фрі).

Покрокове приготування

Шаг №1

Продукти, які нам знадобляться.

Шаг №2

Курячу грудку відокремлюємо від кісток, розрізаємо вздовж.

Шаг №3

На сковорідку наливаємо олію, викладаємо курку, солимо, перчимо.

Шаг №4

Перевертаємо, смажимо до золотистої скоринки.

Шаг №5

Курку нарізаємо соломкою.

Шаг №6

Шаткуємо капусту.

Шаг №7

Огірок ріжемо соломкою.

Шаг №8

Помідор нарізаємо тоненько.

Шаг №9

Розгортаємо лаваш.

Шаг №10

Змащуємо майонезом.

Шаг №11

Викладаємо капусту.

Шаг №12

Слідом на капусту — огірки і помідори.

Шаг №13

Зверху курку.

Шаг №14

Кетчуп.

Шаг №15

Щільно згортаємо в рулет.

Шаг №16

Можна розрізати навпіл!!!Приємного апетиту!))

Вгору