Шашлики з гарбуза на грилі

4

Шашлики з гарбуза можна готувати на відкритому вогні, так і на електричному грилі.

Продукти
  • Гарбуз (очищена від шкірки і від насіння, і різана кубиками 2,5 см) - 1 кг
  • Масло вершкове (розтоплене) - 3 ст. л.
  • Порошок каррі - 1 ч. л.
  • Сіль - 1/4 ч. л.
Приготування

Як робити: Шашлики з гарбуза на грилі? Дуже просто читайте далі...

1. Включити духовку для попереднього розігріву до 230 градусів. Різану гарбуз викласти на злегка промаслений лист. У невеликій мисці з'єднати розтоплене вершкове масло, порошок каррі і сіль, добре перемішати і полити цією сумішшю гарбуз в листі, перемішати.

2. Поставити деко в розігріту духовку і запікати гарбуз, не накриваючи, до м'якого стану і злегка коричневого кольору, близько 20-25 хвилин, періодично помішуючи. Готову гарбуз дістати з духовки деко і залишити на решітці до повного охолодження.

3. Нанизати кубики гарбуза на металеві або дерев'яні шампури. Смажити гарбуз на грилі на середньому вогні, протягом 3-5 хвилин з кожного боку.

Подавати шашлики з гарбуза відразу ж.

Вгору