Шашлики з тунця і овочів

4

Готуються шашлики з філе тунця, грибів, помідорів і цибулі.

Продукти
  • Тунець, філе — 450 г
  • Гриби печериці — 16 шт.
  • Соус азіатський (соєвий, хойсин тощо) — 0,5 склянки
  • Помідори черрі — 16 шт.
  • Цибуля зелена (різаний) — 8 шт.
Приготування

Як робити: Шашлики з тунця і овочів? Дуже просто читайте далі...

1. Замочити в холодній воді 4 дерев'яні шпажки на 30 хвилин.

2. У мисці змішати тунець, гриби і азіатський соус, перемішати, залишити на 15 хвилин.

3. Включити гриль для попереднього розігріву, ґрати змастити маслом.

4. На дерев'яні шпажки нанизати, чергуючи тунця, гриби, помідори і зелений лук.

5. Покласти шашлики на решітку гриля, смажити близько 6 хвилин, один раз перевернувши і періодично змащуючи соусом, що залишився в мисці після тунця і овочів.

Вгору