Шашлики з індичого філе і овочів

10 4

Індиче м'ясо і овочі люблю готувати на грилі, особливо якщо є можливість приготування на відкритому вогні на природі, але домашній гриль також цілком справляється зі своїм завданням.

Продукти
  • Індиче філе (різане шматочками) - 450 г
  • Цукіні середнього розміру (різане шматочками 1,5 см) - 2 шт.
  • Перець болгарський зелений (нарізаний шматочками 3 см) - 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста дрібний (різаний на 4 частини) - 2 шт
  • печериці середнього розміру - 8 шт.
  • Соус чилі - 1/3 склянки
  • Свіжий лимонний сік - 2 ст. л.
  • Цукор - 1 ст. л.
  • Лавровий лист - 2 шт.
  • Помідори черрі - 8 шт.
  • Олія соняшникова без запаху - 1 ст. л.
Приготування

Як робити: Шашлики з індичого філе і овочів? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати шашлик з філе індички:

1. У мисці з'єднати соус чилі, лимонний сік, цукор і лавровий лист, перемішати. У великий пластиковий пакет з застібками налити 1/4 склянки маринаду. Викласти в цей пакет індиче філе, пакет застебнути і добре струсити. Покласти пакет з м'ясом в холодильник мінімум на 2 години, а краще на ніч. Залишився маринад в миску, накрити і теж поставити в холодильник.

2. Решітку гриля скропити рослинним маслом, а сам включити гриль для попереднього розігріву до середньої температури. З зарезервованого маринаду видалити лавровий лист. М'ясо дістати з пакета, маринад видалити. Нанизати На шампури індиче філе і овочі, змастити шашлики з індички рослинним маслом.

3. Викласти шашлики з індички на решітку гриля і готувати шашлики, не закриваючи гриль кришкою, періодично змащуючи шашлики зарезервованим маринадом, близько 3-4 хвилини. Готові шашлики з індички подавати відразу ж з будь-яким гарніром.

Вгору