Шашлики з яловичини з болгарським перцем

11 4

Шашлики з яловичини і перцю смажаться самим звичайним чином на грилі та подаються з пітою, салатними листям і імбирним соусом.

Продукти
  • Яловича вирізка (різана кубиками 2,5 см) — 650 г
  • Перець болгарський червоний (різаний квадратами 3 см) — 1 шт.
  • Олія оливкова екстра класу — 1/2 склянки
  • Імбир свіжий (подрібнений на тертці) — 1 ч. л.
  • Соус табаско або інший гострий соус — 1 ст. л.
  • Яблучний оцет — 2 ч. л.
  • Часник (подрібнений через прес) — 1 зубок
  • Сіль — смак
  • Чорний мелений перець — смак
  • Коржі піта — 6-8 шт.
  • Листя салату латуку для сервірування — 2 склянки
  • Шампура бамбукові або металеві — 6-8 шт.
Приготування

Як робити: Шашлики з яловичини з болгарським перцем? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати шашлик з яловичини:

1. Включити гриль для попереднього розігріву до середньо-сильної температури.

2. Приготувати заправку. У невеликій мисці змішати 1/2 склянки оливкової олії, імбир, гострий соус, оцет, часник, 1/4 чайної ложки солі і таке ж кількість чорного меленого перцю. Відставити бік.

3. Нанизати м'ясо і перець шампура (якщо палички бамуковые, то  слід попередньо замочити в холодній воді на 10-15 хвилин, щоб вони в процесі смаження не згоріли). Змастити м'ясо і перець рештою оливковою олією і злегка посипати сіллю і перцем.

4. Решітку гриля змастити будь-яким рослинним маслом і викласти на неї шашлики, готувати шашлики з яловичини під закритою кришкою близько 6 хвилин, перевертаючи шашлики кожні 2 хвилини. Піти розігріти на грилі.

5. Подавати шашлики з яловичини з пітою і салатними листям, полив і і інше заправкою.

Вгору