Шашлики з яловичини і овочів

10 6

Для таких шашликів беруться самі ходові овочі і яловичина.

Продукти
  • Масло рослинне - 1/2 склянки
  • Соєвий соус - 1/4 склянки
  • Мед рідкий - 3 ст. л.
  • Білий винний оцет - 2 ст. л.
  • Імбир мелений - 1/2 ч. л.
  • Часниковий порошок - 1/2 ч. л.
  • Яловича вирізка (різана шматками 2,5 см) - 600 г
  • Гриби печериці свіжі - 200 г
  • ріпчаста Цибуля (нарізаний скибочками) - 2 шт.
  • Перець болгарський червоний (нарізаний кубиками 2,5 см) - 1 шт
  • Перець болгарський зелений (нарізаний кубиками 2,5 см) - 1 шт.
  • Цукіні середнього розміру (нарізаний кружечками) - 1 шт.
  • Варений рис на гарнір (за бажанням)
Приготування

Як робити: Шашлики з яловичини і овочів? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати шашлик з яловичини і овочів:

1. У великий пластиковий пакет налити соєвий соус, олію, мед, оцет, насипати імбир і часниковий порошок. Викласти в цей маринад різане шматками м'ясо, застебнути пакет і добре струсити. Покласти пакет з м'ясом в холодильник на ніч (мінімум на 8 годин).

2. Включити гриль для попереднього розігріву до середньої температури. М'ясо дістати з маринаду. На 12 металевих шампур нанизати по черзі м'ясо, гриби, цибулю, болгарський перець і цукіні.

3. Викласти шашлики з яловичини з овочами на решітку гриля і готувати, періодично перевертаючи, 12-14 хвилин.

Подавати шашлик з яловичини і овочів з гарячим рисом (за бажанням).

Вгору